Продавець stepler.in.ua - товари для Туризму | Спорту | Активного Відпочинку розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1845 відгуків
Умови доставки на точку видачі Розетка та MeestУмови

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Ваша заявка буде оброблена в найближчий робочий день.

Спорядження та одяг для активного відпочинку і спорту
+380 (98) 726-79-76
Кошик

А що у вашому термосі?

Активні види відпочинку стають дедалі популярнішими, адже це чудова нагода набратися енергії і отримати яскраві враження. Виготовлена їжа — тушенка й макаронів — є здоровою альтернативою.

Швидкий сніданок: вівсянка з сухфруктами

Овсянка добре заварюється в термосі. І для цього рецепт не обов’язково використовувати вівсяні пластівці швидкого приготування; вони містять менше корисних речовин та клітковини, ніж у традиційній вівсянці.

Найпростіший рецепт: залийте вівсянку гарячим молоком, додайте цукор та масло з вершками і киньте до термос сушені яблука та родзинки. Тоді ваш сніданок готується сам, і через півгодини ви зможете пообідати смачною гарячою кашою.

 

 

Корисний обід — гречка

Якщо у вас є термос для їжі з широким горлом, гречку можна заварити прямо в ньому. Додайте до смаку чорний перець, трояндарін, коріандр, кмин або часник. Через 40-50 мін, каша буде готова. Цей метод приготування має багато переваг. По-перше, круп не розварюється і виходить ідеально розсипчастий. По-друге, саме при запиленні гречка зберігає максимум корисних вітамінів і мінералів.

 

 

Легкий смузі, варіант без блендера

Смачний і корисний смузі можна приготувати прямо в дорозі, якщо у вас є дрібна тернина і питний термос об'ємом 400 мл. Як інгредієнти підійдуть яблуко, банан, груша, авокадо, моркву, огірок та інші фрукти, які ви любите.

Упевніться в термос, посипте їх цукром, займіть натуральним йогуртом або соком і добре зговоріть. Все — ваше волосся відразу готове до вживання. У термосі він надовго збереже свіжість і стане джерелом енергії на цілий день.

 

 

Холодний суп: крошка

Щоб приготувати крихту, зкладіть у термос свіжі огірки, варену ковбасу та яйця. Додайте укроп, сіль і щіпку цукру, займіть суміш квасом (або кефіром) і закрийте кришку. Класична окропка готова.

Термос для їжі підтримує як високу, так і нижчу температуру. Ви можете взяти головний суп і в поїзд, і на пікнік. У термосі окришка зберігатиме свою відсвіжну прохолоду.

 

 

Глінтвейн

Для приготування справжнього глинтвейна вам знадобиться кориця, цвяхика, мускатний горіх, імбір, кардамон, 1-2 дольки апельсина з шкіркою, мед і червоне вино. Складіть усі складники у літрову питну термос, закрийте їх попередньо розігрітим вином і закрийте кришку.

Напій буде готовий через 40-60 мін. Головний секрет приготування правильного глинтвейну: вино повинно наполягати в герметичній посудині. Тому в термометрі смак глинтвейну повністю розкриється.

 

 

З цими рецептами вивільнете більше часу для подорожей і улюблених занять. А цією смачною стравою і напоями в дорогу займеться ваш термос.

Приготування їжі в термосі — це не новий лайфхак, а несправедливо забутий старий. Термос не вимагає більше вітамінів і поживних речовин.

Термос чудово тримає тепло протягом дуже довгого часу, і будь-яка велика, заливаючи кип'ятком, встигає в ньому набухнути і приготуватися. Так, це не найшвидший метод приготування, і треба заздалегідь приготувати термосі.

Але тим і цікавим є цей варіант: можна з вечора змішати всі інгредієнти, щоб до ранку отримати свіжоприготований смачний сніданок.

У термосі добре готуються не лише каші, але й овочі, риба та м’ясо. Загалом час приготування до вогню прирівнюється до п’яти годин готування в термосі, за умови, що воно не пошкоджене і добре тримає температуру.

 

 

Співвідношення крупинок і води

Гречка – 1:2

Пропарений рис - 1:2-3

Звичайний рис - 1:4-5

Овсяні пластівці - 1:3

Молота кукурудза 1: 4-5

Крупа пшенична - 1:2-3

Цільне зерно пшениці - 1:2

Цільне зерно ржі - 1:2

Просо - 1:2-3

Як приготувати кашу в термосі.

Насипайте крупу цілу або молоту в термос, додайте приправи і заліть крутим кип’ятком на ніч, а вранці насолоджуйтеся смачним гарячим стравам.

 

Суп

Щоб розширити асортимент страв з термосу, вам знадобиться кип'ятильник. Ним ви зможете доводити рідину до кипіння в самій посудині. Попередити її можна і в чайнику.

Кип’ятник ремендован, якщо ви готуєте коричневий рис, картоплю, горох, жемчучку, м’ясо (погано з м’ясом не тримайте в термосі більше двох годин) або суп. Ось суп - це взагалі те, що лікар на обід прописав.

Все просто: як можна глибше занурити кип'ятильник у термос, потім додайте продукти з приправами, заліть крутим кип'ятком і дайте настати хвилин п'ять. Потім доведіть суп до кипіння і витягайте кип’ятник. Щільно закрийте кришку термоса. Суп скоро буде готовий. До речі, краще подавати його з рослиною. Так корисніше.

Нарізане м’ясо курки, тертаючи моркву та нарізане кубиками картоплю заливають у термос, заливаються кип’ятком і витримуються протягом декількох хвилин, щоб вирівнювати температуру. Потім вода зливається. До овочів і м’яса додають крупи, маленькі головки цибулі (перед подачу супу можна викинути), спеції та зелень. Все це знову заливається кип'ятком і закривається кришкою — і суп готується

 

 

Онсен-тамаго (яйця по-японськи)

 

Онсен-тамаго - приготовані в гарячій (не кип'ятої) воді яйця - мають дуже ніжний смак. В Японії їх готують у гарячих джерелах, а ми в термосі.

"Правільне» яйце осен-тамаго має дуже ніжний смак, схожий на той, що у яєць всмятку завдяки однаковому крему жовтки і білки. Там, на Сході, у гарячих джерелах з оптимальною температурою онсен-тама у 60-70 градусів, досягти її легко, у нас - важче. Але термос впорається!

Немає нічого складного. Візьміть пару яєць і зануріть їх у термос, залитий доверху кип'ятком. У вас є 20-25 хвилин, щоб приготуватися до задоволення онсен-томаго. Якраз встигнете зібратися на роботу.

Вінсен-томаго співають з сиром тофу і використовуються в різних супах. І до них, як до всього хорошого, дуже швидко звикаєш.

Домашний йогурт

Купіть у магазині або аптеці закваску і, згідно з порадою, приготуйте йогурт — тільки в термосі. У літру теплої (градусів 35-40) молока втопилося разом з парою столових ложок цукру вміст флакона (1 грам) сухої закваски культури перевіреної марки. Через годину п'ять йогурт готовий.

У десерт додають джем, ягоди, мед або використовують як заправку для салатів.

Важно. Ретельно вимийте термос перед тим, як будете готувати йогурт. Десерт "захоплює" всі запахи і смаки. Готовий продукт зберігаєте в холодильнику.

 

Туплене молоко

Пряжене молоко з термосу не таке густе, але не менш смачне — просто пальчики оближеш. Його п’ють просто так, додають до тіста для випічки, а також додають над брязкотом і соусами. До речі, і зберігається воно довше звичайного.

Доведіть молоко (вкусніше, якщо воно жирне) до кипіння і відразу залийте в термос. Щільно закрийте кришку.

 

 

Кажуть, що через 7-12 годин воно вже буде топленим.

Вітаміновий настій з шипівника

Нічого складного в готуванні цього ароматного настоя немає. Змельний шипівник заварюйте кип’ятком. Дайте йому стояти. Ви можете додати цукор або мед до смаку. Тільки якщо мед, то вже в чашку, щоб він не розгубив своєї користі. П’ють настій з шипівника через соломинку, щоб не зашкодити зубній емалі.

 

Ягідний компот

Охолоджуйте ягоди (чи свіжі, або заморожені), додайте трохи цукру й кип’ятком. Через 2-3 години компот, насичений тим, що подарує вам порцію здоров'я, готовий.

Якщо хочете композит з сухфруктів (сушених яблук, чорнослива, кураги, родзинки), будьте готові почекати годин 10-12. Його краще приготувати з вечора.

На закінчення, разом з бажанням приємного апетиту, закликають вас розширяти горизонти термосної кулінрії, а обмежуються вони тільки вашою фантазією.

Інтернет магазин

https://stepler.in.ua

Вся лінійка термосів на сайті:

https://stepler.in.ua/g60287777-termosi

 

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner